Konya'ya DAİR Herşey!

Konya’ da Yaşanan Trafik Kazası 2 Can Aldı.

06.02.2016
54
Konya’ da Yaşanan Trafik Kazası 2 Can Aldı.
Reklam

Konya’da Yeni İstanbul yolu üzerinde gece saat: 02.00 sıralarında 42 ATV 44 plakalı aracı ile sürat yapan Muhammet Onur Ekinci (19) direksiyon hakimiyetini kaybederek refüjün ortasında bulunan ağaçlara çarptı.

Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Muhammet Onur Ekinci kaza yerine gelen Ambulans ile Özel bir hastaneye, yanında bulunan ve yine ağır yaralanan Fatih Ekinci ise Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı.

Muhammet Onur Ekinci’ yi hastanede hayata döndürme çalışmaları sonuç vermedi ve yapılan müdahalelere rağmen hayata gözlerini kapadı.

Diğer ağır yaralı Fatih Ekinci ise sevk edildiği Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinde sabah saatlerinde yapılan müdahalelere cevap vermedi ve oda yaşama gözlerini yumdu.

Yaşanan bu üzücü kaza da aracın kilometre (hız) göstergesinin 110 km. de takılı kaldığı dikkatlerden kaçmadı. İstanbul yolu Polis ekipleri tarafından tek taraflı trafiğe kapatıldı. Aşırı sürat nedeni ile hurdaya dönen araç çekici marifetiyle kaldırıldıktan sonra yol tekrar trafiğe açıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.