Konya'ya DAİR Herşey!

Konya’da Sinyal Kesici Cihazla Hırsızlık!

08.03.2016
43
Konya’da Sinyal Kesici Cihazla Hırsızlık!
Reklam

Konya’da Sinyal Kesici Cihazla Hırsızlık!

Konya’ da otomobillerinden inen araç sahiplerini takip ederek araç kapıların kilitlenmesini sinyal kesici cihazla engelledikleri gerekçesi ile 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre; 21 Şubat 2016 tarihinde Konya Meram Pirebi mahallesinde park halinde bulunan bir otomobilden 3 bin TL çalınması olayı ile ilgili olarak Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar neticesinde bölgede bulunan ev ve iş yerlerine ait kameralar titizlikle incelendi.

Güvenlik kameralarını inceleyen Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin gözünden küçük bir detay kaçmadı. B.Ş.Ş’ nin otomobilini park ettiği esnada yanına yaklaşan şüphelilerden İ.K.’ nin sinyal kesici cihaz ile aracın kapılarının kilitlenmesini engellediği ve biraz ileride yakalanmamaları amacıyla gözcülük yapan M.D.’ nin yardımı ile otomobilde bulunan 3 bin TL.’ yi alarak uzaklaştığını tespit etti.

Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin şüpheli şahısları yakalamaya yönelik yaptığı çalışmalar neticesinde, şüpheli İ.K. ve M.D.’ yi Kovanağzı mahallesinde kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Yakalanan şüphelilerden İ.K. kendisinin görüntüsünü alan basın mensuplarına “Hiçbir Şeyden Pişman Değilim” dedi. Diğer şüpheli M.D. ise, polisin elinde bulunan güvenlik kamera görüntülerine rağmen “ O Ben Değilim, benim ikizim” dediği gelen bilgiler arasında.

 

 

 

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.