Konya'ya DAİR Herşey!

ARAÇ KİRALARKEN BİLMENİZ GEREKENLER

18.12.2015
20
ARAÇ KİRALARKEN BİLMENİZ GEREKENLER
Reklam

Şu sıralar uçak fiyatlarındaki uygunluk nedeniyle şehirlerarası seyahatler artıyor. Kısa süreli yolculuk hepimizin ilgisini çekiyor. Otobüs ve araçlarda uzun süreli kara yolculuğu vücudumuzun ve beynimizin yorulmasına sebep oluyor.  Bu sebeple hava yolları çoğumuzun ilgi alanına giriyor.

Peki, gittiğimiz şehirlerde gezilerimizi nasıl yapacağız? Hızla büyüyen bir araç kiralama sektörü bulunmaktadır. Konya araç kiralama sizlere şehrin tarihi yerlerini rahat bir şekilde gezmeniz için fırsat sunuyor. Ayrıca her bütçeye uygun araç kiralama, model ve araç seçenekleri de mevcut. Bizim sizlere kaliteli hizmet için verdiğimiz dikkat ve özen gibi siz müşterilerimizin de araç kiralarkendikkat etmesi gereken ufak detaylar bulunuyor. Bu detaylara uyarı niteliğinde olup sizlerle paylaşmak istiyoruz. Öncelikle tahmin edebileceğimiz gibi geçerli bir sürüş ehliyetine sahip olmalıyız. Rastgele bir araç kiralama şirketi tercih etme yerine bilindik veya kasko şirketleriyle çalışan şirketlerin isimlerini alabilirsiniz. Aldığınız aracın ruhsatını incelemeyi unutmayın. Ayrıca senet imzalarken asla boş bir senet imzalamayın bunu yapmanız gerekse bile kesinlikle üzerine aldığınız aracın plakasını girerek not düşün.  İmzalayacağınız sözleşmeyi dikkatlice okuyun.  Kafanıza takılan şeylerle ilgili kesinlikle tartışın. Araçlarda hasar olup olmadığını kontrol edin.  Aracın kaskolu olduğundan emin olun. Araç kira fiyatının neler kapsadığından emin olun. Bu bahsettiklerimiz kafanızın rahat olması için dikkat etmeniz gereken konulardan bazıları.

Sizler için, yorulmamanız ve kafa yormamanız için Konya araç kiralama şirketleri bunların hepsini sizin için düşünüp sizlere en iyi hizmet ve kalite sunarak şehrin dört bir yanını özgürce gezmeniz için kapılarını açıyor.

 

Reklam
ETİKETLER:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.