Konya'ya DAİR Herşey!

ÖLDÜRDÜ, KAÇTI, YAKALANDI!

10.01.2016
57
ÖLDÜRDÜ, KAÇTI, YAKALANDI!
Reklam

Karaman çevre yolunda kamyonetiyle çarptığı yayanın ölümüne neden olan, kaza yaptıktan sonra kaza yerini terk eden sürücü Polisin başarılı çalışması sonucunda yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, aldığı ekmekleri evine götürmek için Karaman çevre yolundan karşıya geçmeye çalışan Mustafa Pehlivan’a aracıyla çarparak ölümüne neden olan sürücünün yakalanması için titiz bir çalışma başlattı.

Çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polisler, olay yerinden kaçan aracın plakasını tespit etti. Kaçan araç sürücüsünün hayvancılık yaptığını belirleyen güvenlik güçleri, sürücü Y.K.’ yı telefon ile arayarak küçükbaş hayvan satın almak istediklerini söyledi.

Ekipler, hayvancılık yaptığını belirledikleri Y. K’yi telefonla arayarak küçükbaş hayvan satın almak istediklerini söyledi. Kovanağzı mahallesinde bir adreste Y.K.ile buluşma sağlayan ekipler Y.K. isimli şahsı yakalayarak göz altına aldı. Göz altına alınan Y.K. kazadan sonra korktuğu için kaçtığını söyledi. Yapılan işlemlerin ardından Y.K. Adliye’ ye çıkarılacak.

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.