Konya'ya DAİR Herşey!

KONYA’DA EN ÇOK KİRALIK DAİRE OLAN SEMTLER

07.02.2016
14
KONYA’DA EN ÇOK KİRALIK DAİRE OLAN SEMTLER
Reklam

Kiralık daire tutulmak istenen semtlerde istenilen daireyi oturmak gelişen ve kalabalıklaşan ülkemizde büyük sıkıntılardan biridir. Bunun için kiraya tutacağımız semt hakkında önceden araştırmalar yapıp boşalan ya da boşalacak evleri takip etmemiz gerekmektedir. Konya kiralık evler konusunda da diğer illere nazaran ve nüfus değişimlerine oranla hızlı yapılaşmalar nedeniyle sıkıntıyı azaltmaktadır.

Kiralık ev tutarken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur istediğiniz kriterlereuygunluğu ve fiyat yönünden size cazip gelecek daireler seçmelisiniz. Ve internet yolu ile araştırmalarınızı iyi yapın. Nasıl ki günümüzde teknolojiden faydalanıp alacağımız en ufak bir eşyada bile internete bakıp araştırma yapıyorsak aynı şekilde rahat bir yaşama dair tutacağımız evi de iyi araştırım doğru kararı vermeliyiz.

Araştırma yaparken bakacağımız ilk durum çok fazla kullanıcısı olan siteler yerine Konya kiralık evler ilan sitelerine yoğunluğu fazla olan siteleri tercih edin. Bu şekilde çok daha kısa süre içinde çok fazla emlak ilanına ve yorumlara göz atabilir kıyaslamalar yapabilirisiniz.

 

Yapılan araştırmalara göre Konya’ en çok kiralık dairesi bulunan semtler şöyledir:

  • Selçuklu (Merkez, Bin konutlar, İhsaniye, Ferit Paşa, Yazır, Bosna Hersek, Fatih, Esenler, Musalla Bağları, Sille, Sakarya.)
  • Meram (Merkez, Kalfalar, Köyceğiz, Yunus Emre, Havzan, Çaybaşı, Şeyh Sadrettin.)
  • Karatay (Merkez, Mengene, Hamzaoğlu, Akabe, Nakiboğlu.)
  • Beyşehir.
  • Ereğli.
  • Ilgın
  • Çumra

 

 

 

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.