Konya'ya DAİR Herşey!

KONYA’DA GÜNLÜK KİRALIK EVLER

07.02.2016
35
KONYA’DA GÜNLÜK KİRALIK EVLER
Reklam

Kalabalık aile olarak gittiğiniz turistik gezilerde, otellere yüklü paralar vermek istememek en doğal hakkınız. Yalnızca turistik değil, aynı zamanda sağlık amaçlı gidilen durumlarda da dayalı döşeli ev ortamında konaklamak kişiyi daha rahat kılmaktadır. Bu bağlamda, Konya kiralık evler kategorisinde tercih ettiğiniz bölgede günlük kiralık evler sayesinde konaklamak için başka alternatifleriniz de bulunmaktadır.

Konya kiralık evler, diğer metropol şehirlerimize nazaran daha uygun fiyatlar ile günlük olarak kiralanabilmektedir. Tabi ki ev kiraları, bulunduğu konum ve sahip olduğu m2 açısından değerlendirildiğinde değişiklik göstermektedir. Eğer, 75 m2 büyüklükteki bir ev sizin için uygun ise Konya Selçuklu bölgesinde uygun fiyatlarda günlük kiralık ev bulunabilmektedir. Bu kiralar 65 TL/ gün civarındadır. Mevlana Türbesi çevresinde bir ziyaret gerçekleştirmek istiyorsanız, bu bölge daha turistik olarak tanımlandığı için kiralar nispeten artmaktadır. Örneğin, buraya yakın Konya Karatay bölgesinde 90m2’lik bir dairenin günlük kirası 80 TL’den başlamaktadır.

Selçuklu, Meram, Karatay civarında bulabileceğiniz bu günlük kiralık,  üstelik içi tam döşeli daireler bir yarım pansiyon otel ile karşılaştırıldığında daha uygun olmaktadır. Çünkü otel dairesinde kişi başı olarak bu fiyat teklifi ile karşılaşır iken, bir ailenin günlük konaklamasını bu fiyata getirebilirsiniz. Yani aslında baktığınızda, 1 haftalık bir tatil için konaklamanız kişi sayınızdan etkilenmemekte, en ucuz yaklaşık 500TL ile sonuçlanmaktadır. Ev ortamında konaklayacak olmanız, daha rahat yerleşmenize de imkan tanıyacaktır.

 

 

 

 

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.