Konya'ya DAİR Herşey!

Konyadaki kiralık eşyalı daireler

07.02.2016
10
Konyadaki kiralık eşyalı daireler
Reklam

Konya’ya iş ya da okul gibi bir sebeple yerleşmeye karar verdiyseniz, çok uğraşacak vaktiniz de yoksa eşyalı Konyadaki kiralık evleri tercih edebilirsiniz. Çantanızı alıp hemen yaşamaya başlayacağınız bu dairelere ekstradan bir eşya almanıza gerek yoktur. Tek başına yaşamak isteyenlerin de çok tercih ettiği bu dairelerin fiyatları ortalama 1000 lira civarındadır.

Normal dairelerden daha fazla ücret ödeyeceğiniz Konyadaki kiralık eşyalı daireler aslında daha pratik ve karlı seçimlerdir. Günlük ve aylık seçenekleri olan eşyalı kiralık daireler çoğunlukla öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer almaktadır. Okula başlama telaşı içinde eşya seçmek zorunda kalmamak için hazır bulunan ve öğrenciler için üniversiteye yakın yerlerde olan bu dairelerin fiyatları günlük 35 TL’den başlamaktadır. Aylık seçenekler ise içindeki eşyanın kalitesine göre değişmektedir. Aynı zamanda oda sayısı da fiyatı etkileyen diğer etkenlerdendir. Aylık kira ücretleri 1000 TL den başlamaktadır. İçindeki eşyanın lüksü, mevkii ve sosyal imkânlarına göre bu fiyatlar artış göstermektedir.

Öğrenciler tarafından tercih edilen bu daireler ulaşım kolaylığı sebebiyle ilk tercih edilen kiralık evlerdendir. Ayrıca öğrenciler için kiralık odalar da bulmak mümkündür. 3+1 evlerin her bir odası kiralanabilmekte ortak ya da ayrı banyo, wc ve mutfak bulunabilmektedir. Rezidans mantığıyla yapılmış olan bu daireler de içindeki eşyalar ve banyolu, mutfaklı gibi seçenekleriyle fiyat konusunda değişiklikler göstermektedir.

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.