Konya'ya DAİR Herşey!

Şehit Ateşi Konya’ ya Düştü. 1 Yüzbaşı Şehit

10.02.2016
40
Şehit Ateşi Konya’ ya Düştü. 1 Yüzbaşı Şehit
Reklam

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bölücü terör örgütüne mensup teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Konya’ nın Seydişehir ilçesi nüfusuna kayıtlı, Jandarma Özel Harekât Yüzbaşı Fatih Yaşar şehit oldu.

Yüzbaşı Fatih YAŞAR, yaklaşık 3 ay kadar önce Katar’ da bulunan birliğindeki görevinden dönmüş ve 20 gün kadar önce Diyarbakır’ ın Sur ilçesine geçici görevle gitmişti. Dün akşam saatlerinde bölgede bulunan terörist gurupları etkisiz hale getirmek için girilen çatışmada vurularak vatan toprağına düştü.

Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı görevlileri tarafından şehit yakınlarına haber verildi. Haber verilmesinin ardından anne Zeynep Yaşar fenalaştı. Sağlık ekipleri anneyi sakinleştirmeye çalıştı.

Şehit’ in babası Cavit Yaşar ise “trafik kazası olur, Başka bir şey olur ama bu başka, haberleri gelinimden alıyordum. Onlar mesajlaşıyordu akşam gelinimle konuştuk anne marketteyim gündüz görüştük durumu iyi dedi. Gece saat bir de falan yattım, haberleri seyrettim isim verilmemiş şehitlerimiz var. Bu gün dört yaralımız var ikisi ağır diyorlardı. Birisi vefat etti birisinin ismini vermiyorlardı. İnternete bakıyorum yok, televizyona bakıyorum isim vermiyorlar. Katardaydı katardan geldi işte. Bizim inancımız var mertebesi şehit ama zor işte. Söyleyecek bir şey yok, klasik bir söz ama beni alsınlar, alsınlar ama götüren olmaz. Yaktı ya beni yaktı” dedi.

Şehit Yüzbaşı Fatih YAŞAR’ ın cenazesi yapılan törenin ardından memleketi Konya’ ya uğurlanacak ve burada yapılan törenin ardından Seydişehir ilçesinde toprağa verilecek.

 

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.