Konya'ya DAİR Herşey!

Polise, Çarptı Kaçtı. Güvenlik Kamerasından Kaçamadı.

11.02.2016
75
Polise, Çarptı Kaçtı. Güvenlik Kamerasından Kaçamadı.
Reklam

Konya’ da plakası tespit edilemeyen otomobil Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri ekiplerinde çalışan polis memuruna çarparak olay yerinden kaçtı

Karatay İlçesi Piri Esat Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, güven timleri yoldan geçen araçları durdurarak para karşılığında fuhuş için yol kenarında bekleyen kadını görünce kadının yanında durdu. Araçta bulunan polislerden biri kimlik kontrolü yaparken ekip şoförü de çevre güvenliği almak için araçtan indi. Bu esnada plakası tespit edilemeyen bir araç polis memuru Kabadayı’ ya çarparak hızla olay yerinden kaçtı.

Hafif şekilde yaralanan polis memuru olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kargaşadan yararlanan kadın ise olay yerinden kaçtı.

Olaya el koyan Cinayet Büro Amirliği ekipleri yakında bulunan iş yerine ait güvenlik kamera görüntülerini incelemesi sonucunda, aracın plakasını tespit edemezken, polisin kimlik sorduğu yolda bekleyen kadının “Fuhuş yapmaktan” kaydı bulunan M.Ö. isimli kadın olduğunu belirledi. Bunun üzerine M.Ö. isimli kadın yakalanarak yapılan sorgusunda; polis memuru Kabadayı’ ya çarparak kaçan kişinin kendisine yaptığı iş ile ilgili yardımcı olan Hasan Ö. olduğunu söylemesi üzerine harekete geçen Cinayet Büro ekipleri, Hasan Ö. isimli şüpheliyi 42 UC 490 plakalı aracı ile birlikte yakaladı.

Emniyette tamamlanan işlemlerin ardından Adliye’ ye sevk edilen Hasan Ö. ‘Kasten adam öldürmeye’ teşebbüs suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafında tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.