Konya'ya DAİR Herşey!

Konya Ankara Seferini Yapan YHT’ ne Bomba İhbarı

27.02.2016
16
Konya Ankara Seferini Yapan YHT’ ne Bomba İhbarı
Reklam

Konya’dan saat: 12.25 Ankara istikametine gidecek olan Yüksek Hızlı Tren (YHT) yolcularından Mehmet C. sevgilisi A.H. ile daha fazla vakit geçirmek için telefonla “Trende Bomba Var” şeklinde ihbarda bulundu.

Yapılan ihbar üzerine Konya Yüksek Hızlı Tren garına polis ekipleri sevk edildi. Saat:12.25′ de kalkacak olan YHT seferi durduruldu. Tren garına gelen Bomba İmha Uzmanı tarafından trende yapılan aramada herhangi bir şüpheli durum olmadığı anlaşıldı.

İhbarı yapan şahsı tespit etmek için çalışmalara başlayan polis ekipleri, kısa sürede ihbarcı şahsı tespit etti. Birliğine teslim olmak için garda bekleyen yolculardan Mehmet C. isimli şahsa ulaşan polis ekipleri, yanında bulunan sevgilisi A.H. ile birlikte göz altına aldı.

Mehmet C. isimli şüpheli polise vermiş olduğu ifadede, Ankara’ ya gideceğini, kendisinin asker olduğunu, ihbarı sevgilisi ile biraz daha fazla vakit geçirebilmek için yaptığını söyledi. İhbarın asılsız olduğunun anlaşılması üzerine 1,5 saat süren rötarın ardından Ankara’ ya hareket etti.

Mehmet C. ve sevgilisi A.H. ifadesi alınmak üzere Polis Merkezine sevk edildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.