Konya'ya DAİR Herşey!

Konya’ da Sıkışan Sondaj Borusu Can Aldı. 4 Ölü

19.03.2016
30
Konya’ da Sıkışan Sondaj Borusu Can Aldı. 4 Ölü
Reklam

Konya’ da Sıkışan Sondaj Borusu Can Aldı. 4 Ölü

Konya’ nın Çumra ilçesinde tarlada sondaj çalışması yapan baba ve üç oğlu akıl almaz bir şekilde hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, Çumra ilçesi Küçükköy mahallesinde bir tarlada sondaj çalışması yapan baba Hasan Hüseyin Satar ve 3 oğlu sondaj borusunun sıkıştığını fark etti. Sıkışan sondaj borusunu beraberlerinde getirdikleri konteynır içerisinde hazırladıkları özel bir patlayıcı ile çıkartmak istediler.

Beklenmeyen Son

Hazırlamış oldukları patlayıcı düzeneği henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı patladı. Patlamanın etkisiyle çıkan yangında baba Hasan Hüseyin Satar ve oğlu Ahmet Satar olay yerinde feci şekilde can verdi.

Metin ve Feti Satar kardeşler ise olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. 2 kardeş ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Patlamanın ardından konteynırda çıkan yangının Çumra Belediyesine ait itfaiye ekipleri tarafından söndürülmesinin ardından Cumhuriyet Savcısı ve Jandarma ekipleri tarafından olay yerinde inceleme yapabildiler.

Baba Hasan Hüseyin ve Ahmet Satar’ın cenazesi, gerekli otopsi işlemlerinin yapılabilmesi için Çumra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.