Konya'ya DAİR Herşey!

Ambulans İle Otomobil Kavşakta Çarpıştı : 6 Yaralı

21.03.2016
74
Ambulans İle Otomobil Kavşakta Çarpıştı : 6 Yaralı
Reklam

Ambulans İle Otomobil Kavşakta Çarpıştı : 6 Yaralı

Karaman’ ın Kazımkarabekir ilçesinde Karaman Konya çevre yolunda hasta taşıyan Ambulans hususi otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan ambulans yol kenarında bir firmaya ait bilet satış noktasına girdi. Kazada can pazarı yaşandı.

Karaman Devlet Hastanesinde tedavi gören 2 hastanın Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edilmesi üzerine Rıdvan Doğan (25) idaresindeki Ambulans hastaneden Konya iline hareket etti. İddialara göre, Kazımkarabekir ilçesinde bulunan kavşağa geldiğinde Ambulansa kırmızı ışık yanıyordu. Hasta götürdüğü için geçiş üstünlüğünü kullanarak kavşaktan geçiş yapmak isteyen Ambulans ile Rıfkı Yiğit (51) idaresindeki 70 AB 608 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Yaşanan kazada, Ambulans şoförü Rıdvan Doğan, Ambulans içerisinde bulunan sağlık görevlileri Hüseyin Şahan (30), Fatma Zeren (25) ile Otomobil sürücüsü Rıfkı Yiğit, Saliha Çalkaya (24) ve Seher Çalkaya (1) olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Herkes tarafından merak edilen Ambulans içerisinde bulunan hastaların yara alıp almadığı idi. Korkulan olmadı, Ambulansta bulunan hastalar ve bilet satış noktasında bulunan çalışanlarda yara almadan kazayı atlattılar.

Kaza yerine sevk edilen Ambulanslar ile yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Karaman Devlet Hastanesinden Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edilen hastalar ise kaza yerine gelen başka Ambulansla Konya’ ya gönderildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.