Konya'ya DAİR Herşey!

Konya’ da Yaralı Sevgilisini Yalnız Bırakmadı.

25.03.2016
126
Konya’ da Yaralı Sevgilisini Yalnız Bırakmadı.
Reklam

Konya’ da Yaralı Sevgilisini Yalnız Bırakmadı.

Konya’ da gece geç saatlerde, Merkez Meram ilçesi Hatip caddesi üzerinde aşırı sürat nedeniyle kontrolden çıkan araç refüjde bulunan ağaçların arasına daldı.

Çarpmanın etkisiyle sürücü koltuğunda sıkışan araç sürücüsü Mehmet Ali Güler itfaiye ekiplerinin başarılı çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Bu esnada sürücü Güler’ in kız arkadaşı da kazada hafif şekilde yaralandı. İtfaiyenin çalışma yaptığı sırada Güler’ in kız arkadaşı bir an olsun yanından ayrılmadı.

Alınan bilgilere göre, Mehmet Ali Güler gece geç saatlerde kız arkadaşı ile gezmeye çıktı. Hatip caddesi üzerine geldiğinde 42 J 0960 plakalı aracı ile aşırı sürat yapan Güler’ in kullandığı araç bir anda kontrolden çıkarak refüjde bulunan ağaçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta sıkışan Güler ve kız arkadaşı yaralandı.

Büyük bir gürültü duyan Polis Merkezi görevlileri, kazayı fark edince hemen 112 Acil Servis ve İtfaiye ekiplerine haber verdi. Polisler tarafından araçtan çıkarılan Güler’ in kız arkadaşı tüm uyarılara rağmen tekrar araca binerek sağlık ekipleri gelene kadar sevgilisinin yanından ayrılmadı.

İtfaiye tarafından yapılan kısa bir çalışma sonrasında araçtan çıkarılan Güler, sevgilisi ile birlikte Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavilerine başlanıldı. Sevgililerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.