Konya'ya DAİR Herşey!

Konya’ da Evinin Penceresinden Bahçe Korkuluklarına Düşen Kişi Öldü.

29.03.2016
85
Konya’ da Evinin Penceresinden Bahçe Korkuluklarına Düşen Kişi Öldü.
Reklam

Konya’ da Evinin Penceresinden Bahçe Korkuluklarına Düşen Kişi Öldü.

Konya Meram Millet caddesinde ikamet eden Orhan Büyükketenci (43) birinci katta bulunan evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, evde tek başına kalan ve psikolojik sıkıntıları olan Orhan Büyükketenci birinci katta bulunan ikametinin camından bahçe duvarı üzerinde bulunan demir korkulukların üzerine düşerek feci şekilde can verdi.

Büyükketenci’ nin demir korkuluklar üzerine düştüğünü gören mahalle sakinleri durumu hemen 112 Acil Servis, Polis ve İtfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrollerde Büyükketenci’ nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Bunun üzerine devreye polis ve itfaiye ekipleri girdi. Polis ekipleri, Büyükketenci’ nin cesedinin bulunduğu yer ve ikametinde incelemeler yaptı. İtfaiye tarafından Büyükketenci’ nin cesedi saplandığı demir korkuluklardan çıkartılarak otopsi işlemleri için Konya Numune Hastanesine kaldırıldı.

Diğer yandan, Polisin yaptığı inceleme sırasında komşusu olan iki kişi yaralı olduğunu tahmin ettikleri Büyükketenci ile konuşmaya çalışsa da cevap alamayınca öldüğünü anlayıp büyük üzüntü yaşadılar.

Polis, olayı evde tek başına yaşayan Büyükketenci’nin yakınlarına haber verdi. Baba Yüksel Büyükketenci eve geldiğinde oğlunun düştüğü pencereden bakarken gözyaşlarına hakim olamadı. Polis ekipleri bu üzücü olayın intihar olabilme ihtimali üzerinde duruyor ancak her ihtimali en ince ayrıntısına kadar araştırıyor.

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.