Konya'ya DAİR Herşey!

Konya’da Gasp Anı Kameraya Takıldı!

02.04.2016
40
Konya’da Gasp Anı Kameraya Takıldı!
Reklam

Konya’da Gasp Anı Kameraya Takıldı!

Konya Merkez Selçuklu ilçesinde açık kimliği henüz tespit edilemeyen bir şahıs gece saatlerinde elinde bıçakla bir markete girerek market görevlisi İsmail Atik’i elinden yaralayarak günlük hasılatı alıp hızla uzaklaştı. Gasp olayı, marketin güvenlik kameralarına yansıdı.

Dün gece 22.00 sıralarında Fatih Mahallesi Karababa Sokak üzerinde bir markette gerçekleşen gasp olayında, markette kasiyer olarak çalışan İsmail Atik günün hasılatını arka tarafta bulunan çelik kasaya koymak için marketin arka tarafına yöneldi, dışarıdan Atik’ i takip eden şüpheli şahıs Atik’ in arka tarafa yönelmesi ile hızla içeriye girerek iş yerinin arka tarafına doğru yöneldi. Elinde bulunan bıçağı sağa sola sallayarak Atik’ in üzerine doğru yürüdü, paraları vermemek için direnen market çalışanını elinden yaralayan şüpheli kasada bulunan 300 lirayı alarak uzaklaştı. Ancak gaspçının unuttuğu bir şey vardı, market içerisindeki hareketler 24 saat güvenlik kamerası ile kayıt altına alınıyordu.

Market çalışanı Atik tarafından yapılan ihbar ile olay yerine polis ve 112 Acil ekipleri sevk edildi. Ekipler bölgeyi kuşatarak şüpheli şahsı aramaya başladılar. Yapılan çalışmalarda şüpheli izine rastlanılmadı. Bu esnada olay yerinde kısa bir baygınlık geçiren Atik’e 112 Acil ekipleri tarafından müdahalede bulunuldu. Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından markette yapılan incelemenin ardından, kimliği henüz tespit edilemeyen şüpheli şahsa ait görüntüler ve eşkal bilgileri ekiplere bildirildi.

Gasp olayı ile ilgili şüpheli şahsı yakalama çalışmaları devam ediyor.

 

Reklam
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.